Lava

Lava er en kæmpe producent af træpiller. Med en produktionskapacitet på 144.000 tons pellets om året, er de en af de allerstørste. De har direkte adgang til de polske statsskove, hvor der selvfølgelig bliver skovet efter det, FSC-certificeringen foreskriver. Derfor er de sikret direkte adgang til resursen. En resurse, de udnytter til fulde. De holder et konstant højt niveau ved hele tiden at kontrollere, om træpillerne holder den høje kvalitet med høj brændværdi og lav fugtighed og askeindhold. På den måde er du sikret en fantastisk sammensat pille, som du trygt kan fylde fyret med. Se vores udvalg af træpiller fra Lava til skarpe priser her på siden.

Miljøet er vigtigt for Lava

Når Lava producerer sine mange tons træpiller, så kan du være sikker på, at det er med klima- og miljøvenlighed i højsædet. Et er, at træpiller selvfølgelig i sig selv er en CO2-neutral fyringsmetode. Det er det, fordi den CO2, der bliver brugt til pillerne, samtidig absorberes i atmosfæren. Derudover er Lavas produktion miljøvenlig, idet de bruger højteknologisk udstyr på deres anlæg, som skaber en pille, der har høj brændværdi, så du ikke skal bruge så mange træpiller for at varme op i hele boligen. Så tænker du både på din økonomi og på miljøet, så skal du købe Lava træpiller.

Træpiller fra Lava tilpasset dig og dit fyr

Træpiller er en populær måde at fyre på herhjemme og mange andre steder i det vestlige Europa. Grundende til, at det forholder sig sådan, kan findes mange steder. Ovenfor nævnte vi miljøet. Det er selvfølgelig én af grundene. Desuden er der penge at spare ved at vælge denne fyringsmetode, fordi du får meget varme til en meget lav pris – uden at skulle arbejde ret meget for det, hvis man vælger den rigtige pille og det rigtige fyr. Hos Lakoda.dk står vi klar til at hjælpe dig med at finde en god løsning til dig. Om det er til private eller erhverv, så er vi leveringsdygtige i træpiller fra Lava. Du kan selv hente og spare på momsen og fragten. Der kan også laves aftale med en fragtmand, som leverer til hele Danmark.