Fabich træpiller

Køb træpiller fra en polsk producent med mere end 30 års erfaring! Træpillerne fra Fabich stammer fra de nærliggende statsskove i Suliszewo-området i Polen. Disse skove er FSC-certificerede, og derfor kan du være sikker på, at du ikke belaster miljøet, når du tænder op i fyret. Disse træpiller har høj brændværdi, så du virkelig får noget for pengene, når du køber træpiller fra Fabich. Hos Lakoda.dk får du træpillerne til en fantastisk pris. Du bestemmer desuden selv, om du vil have pillerne leveret, eller om du vil hente dem i vores tyske grænsehandel, hvor du ikke betaler mere end 7% i moms. Så køb dine træpiller i dag, så du har til hele året – det vil du ikke fortryde.

Fyr op med Fabich træpiller uden bekymringer

Fabich træpiller er gode piller, der er pakket i solide poser og giver minimalt spild. Og en rigtig god pille betyder meget mindre arbejde med fyret – så du har tid til andre ting. Med Fabich træpiller vil du opleve meget lidt smuld, aske og slagger. Så når du bruger disse træpiller, behøver du ikke rense fyret nær så meget. Dét, sammenholdt med den høje brændværdi, betyder, at når du fyrer op, så skal du ikke bekymre dig om fyret i lang tid. Fabich er altså en træpille af høj kvalitet, og når du handler med Lakoda.dk, så er du sikker på, at du får en fantastisk pris og god service.

Miljøvenlige træpiller fra Fabich

Produktionen af træpiller fra Fabich er certificeret med DINplus-certifikatet, som betyder, at de har papirer på, at de er en producent, der igennem en lang periode har vist, at de lever op til høje kvalitetskrav for bæredygtig produktion og fremstilling af træpiller. Den bæredygtige produktion kommer fra de litauiske FSC-certificerede skove, hvor der bliver sørget for, at skovforvaltningen er bæredygtig og miljøbevidst, så skoven ikke forsvinder, men bevarer sin fyldighed og sin bevoksning. Du kan altså med ro i sindet købe træpiller fra Fabich. Både fordi, du kan se frem til et renere fyr, mange sparede penge og en dejlig varm bolig. Ring til os i dag, så finder vi den rette løsning til dig, dit fyr og dit hjem.