Biodela – højkvalitets biobrændsel fra Litauen

Herunder finder du vores udvalg af Biodela træbriketter og træpiller, som hurtigt antændes og brænder i lang tid. Biodela er en træpille og træbriket-producent fra Litauen, som leverer briketter og træpiller i høj kvalitet. Deres produkter bliver sammensat af træ fra lokale FSC-beskyttede skovområder i Litauen, så du med god samvittighed kan købe dine træpiller og træbriketter, da den bæredygtige skovning ikke går udover skovens bevoksning. Hos Lakoda.dk hjælper vi gerne med leveringen af Biodela-produkter, men du kan også afhente dem i vores grænsebutik, hvor du kun skal betale 7% i moms. Hos os får du altid billige priser og god service – lige meget, hvordan du vil have det.

Biodela er certificeret og miljøbevidst

Biodelas produktion er DINplus-certificeret. Det betyder at Biodela har bevist, at de stabilt leverer pellets af højeste kvalitet, og gør det over lang tid. Der er tænkt grundigt over, hvordan man fremstiller biobrændsel, der har høj brændværdi og lavt askeindhold. Ikke bare for miljøets skyld, men også således, at når du tænder op med Biodela træpiller og træbriketter, så varmer du hurtigt og effektivt hele huset op. Det betaler sig såvel på den korte som på den lange bane. Varmer du i øjeblikket op med olie eller almindeligt brænde, så kan du med fordel skifte til træpiller eller træbriketter fra Biodela. Hos Lakoda.dk er vi leveringsdygtige, og vi hjælper dig gerne med at finde den perfekte løsning til netop dit hjem. Har du spørgsmål så ring til os på tlf. 61 38 48 19.

Fordele ved Biodela og Lakoda.dk

I forhold til almindeligt brænde, så består denne type brændsel af sammenpresset træ fra savsmuld og overskudstræ af mange slags. Man presser fugten ud af træet, og det gør det let at antænde og øger kvaliteten af denne fyringsmetode til langt over, hvad du kan få ud af de langt fugtigere brændestykker, der holder mere på vandet. Det er blandt andet derfor, der er økonomiske gevinster for dig, når du benytter dig af biobrændsel som fyringsmetode. Med Biodela ved du, at du putter brændsel i fyret, som er kvalitetstjekket og brænder konsistent og på samme måde hver gang. Der er store fordele ved at bruge træpiller og træbriketter fra Biodela. Ring gerne til os og få mere information om, hvordan du får mere ud af fyret – så kan du samtidig skrue ned for varmeregningen!