Barlinek

Se her vores udvalg af træbriketter og træpiller fra Barlinek med fantastisk brændværdi! Barlineks pellets er vurderet som nogle af de mest stabile og bedste på markedet. De er dobbeltcertificeret med både DINplus-certificeringen og ENplus A1-certifikatet, så du er sikret træpiller og træbriketter i allerhøjeste kvalitet. Det er kvalitetsbrændsel, og samtidig er prisen hos Lakoda.dk skruet helt i bund. Når du køber Barlinek brændsel fra Lakoda.dk, så får du fordelagtige priser, god service og hurtig levering – lige meget hvor i landet, du befinder dig. Hos os kan du selv vælge, om du vil afhente i vores grænseshop i Tyskland, i Danmark, eller om vi skal levere dem til dig. I grænsebutikken skal du kun betale 7% moms, så der er mange penge at spare! Så find dine Barlinek produkter herunder og køb dem nemt, billigt og hurtigt.

Barlinek – 100% naturligt og billigt brændsel

Det er ikke tilfældigt, hvad Barlinek kommer i deres træpiller og træbriketter. Når man har de certificeringer, som de har, skal man leve op til de strenge krav, der følger med – og det gør de. De fremstiller træbriketterne og træpillerne udelukkende af det overskudstræ, der kommer fra deres egen produktion af prestigefyldte trægulve. Det gør, at biobrændslet er både bæredygtigt, af god kvalitet og ikke mindst – billigt. Når man vælger træpiller eller træbriketter, så er det blandt andet fordi, det er nemt at transportere og nemt og praktisk at opbevare. Derudover skal man vælge denne type biobrændsel, hvis man går op i, at miljøet og pengepungen ikke skal belastes. Og ja, det kan godt lade sig gøre at tage vare på begge dele på samme tid.

Køb Barlinek biobrændsel for miljøet og økonomiens skyld

Når den polske virksomhed Barlinek producerer sine anerkendte trægulve, så bliver savsmulden omdannet til træpiller og træbriketter. Disse piller og briketter er af høj kvalitet fra de miljøbevidste polakker i Barlinek. Den biodynamiske måde at bruge brændsel på, stiger i popularitet. Det gør den, fordi det er nemmere, hurtigere og mere økonomisk fordelagtigt. Træpiller og træbriketterne fra Barlinek har utrolig høj brændværdi og udskiller masser af varme. Du skal hverken bruge så mange penge eller så meget plads, som du skal ved de gammeldags måder at fyre op på. Der er masser af gode grunde til af købe Barlineks produkter, og der er ligeså mange gode grunde til at gøre det fra Lakoda.dk.dk!